googleads
Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Farsø

Tilbud

Priserne er helt i bund

Find dine yndlingsmøbler og brands til ekstra skarpe priser, når vi holder udsalg. Vi synes, der skal være plads til at forny hjemmet uden at bruge kassen på det. Derfor gør vi det nemt og overskueligt at finde vores tilbud. Så kan du hurtigt opleve et fornyet hjem og samtidig spare gode penge. Det kan også være, du har lyst til at forkæle veninden, familien eller en tredje, der har fortjent lidt ekstra omsorg og kærlighed. Der er plads til det hele, når priserne er skruet helt ned i januar.

 
 

Sofa tilbud

Vi har tilbud på alle slags sofaer. Skal I have et sofasæt, der åbner op for de lange samtaler, en familiesofa med plads til alle eller en lædersofa i moderne udtryk? Vi har tilbud på det hele og meget mere. Det er vigtigt med en lækker og hyggelig sofa, da man tilbringer meget kvalitetstid her – både alene, med kæresten og med hele familien. Sofaen og stuen er ofte samlingspunktet i løbet af dagen, så gør noget ekstra ud af hyggen. Med vores altid gode priser, især i januar, har du mulighed for at give nyt udtryk til stuen, uden at det skal gøre ondt på økonomien. Det kan også være, du finder gode tilbud på vitrineskabe, kommoder, spisebordsstole eller hvad du nu søger. Uanset hvilket rum i hjemmet, sommerhuset eller kontoret du ønsker at forny, så kan vi tilbyde lave priser på det hele. Find dine drømmemøbler til skarpe tilbud hos os hele januar – og resten af året.

Kontakte din Lokale Danbo Møbel butik, hvis du vil vide om en bestemt sofa eller et andet møbel er på udsalg i netop din Danbo Møbler!
Beskrivelse

Henter...